10 consells sobre comunicació inclusiva per a entitats i associacions joves

Mai t’ha passat que escrius un mail o una carta a una entitat i no tens ni idea de qui la rebrà? Oi que en aquestes ocasions acostumem a assumir el gènere masculí?

El CJB us presentem una guia de 10 consells sobre comunicació inclusiva per a entitats i associacions joves.

Any de publicació del recurs: 2019

Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGBTI+
Informació sobre com detectar una situació de violència a la vostra entitat i també els passos a seguir en cas que aquesta es produeixi. 
Feminismes i LGBTI+
Guia breu per a noies que volen ser lliures i on podràs trobar algunes reflexions i consells per viure la sexualitat i l’afectivitat de manera lliure i enriquidora.
Feminismes i LGBTI+
Comportaments que, a vegades sense adonar-nos, perpetuen el masclisme a través del control de l’espai, la paraula i el poder per part dels homes.
Feminismes i LGBTI+
Eina que ens permet aclarir conceptes, obrir la reflexió i, sobretot, respondre preguntes sobre el sistema sexe-gènere i generar-ne de noves

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.